Uuden ohjaajan esittely

Tervehdys kaikille!

Olen Satu ja aloittanut ohjaajana ravintoyksikössä vuoden 2021 helmikuussa. On ollut suuri ilo tulla mukaan Klubitalon toimintaan ja tutustua moniin ihaniin ihmisiin. Olen kokenut oloni tervetulleeksi, kiitos siitä!

Koulutukseltani olen teologian maisteri kulttuurin ja yhteiskunnan suuntautumisvaihtoehdosta. Olen myös opiskellut muita opintokokonaisuuksia avoimen yliopiston kautta, viimeisimpänä vuonna 2020 sosiaalityön perusopinnot. Minulla on myös lasten- ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto. Aiemmin olen työskennellyt enimmäkseen erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä parissa.

Olen suurperheen äiti ja vapaa-aikaani vietänkin yleensä lasteni kanssa touhuten. Kotona yksin ollessani nautin olostani eniten sohvalla pönttöuunin lämmössä makoillen, kynttilöitä poltellen ja kirjaa lukien. Työn ja perheen lisäksi iloa minulle tuovat läheiset ihmiset, luonnon kauneus, liikunta, retkeily ja matkustelu. Merkityksellistä sisältöä elämääni tuovat myös vapaaehtoistyöt.

Tykkään touhuta keittiössä ja erityisesti leipominen on minusta mukavaa. Nautin myös juhlien järjestelystä ja toivonkin, että poikkeusolot pian hellittäisivät ja pääsisimme järjestämään erilaisia kekkereitä porukalla. Olen myös innokas siivoamaan ja minut tullaankin varmasti usein näkemään Klubitalolla rätti kädessä.

Pidän ihmisläheisestä työstä ja sosiaalisesta kanssakäymistä erilaisten ihmisten kanssa. Sydäntäni lähellä on lastensuojelu sekä laajemmin ihmisoikeudet. Olen myös kiinnostunut erilaisista kulttuureista sekä uskonnoista. Minulle tärkeitä arvoja ovat erilaisuuden kunnioittaminen sekä yhdenvertaisuuden edistäminen.

Toivoisin maailman olevan sellainen, että erilaiset ihmiset, diagnooseihin katsomatta, voisivat elää mahdollisimman hyvää, omannäköistä, mielekästä ja onnellista elämää. Toivon, että jokainen kokisi Klubitalolla tulleensa kuulluksi, nähdyksi ja kohdatuksi omana itsenään. Toivoisin että osaan olla Klubitalon arjessa ihmisille läsnä ja helposti lähestyttävä työtoveri; tukija, rohkaisija ja vierellä kulkija.

Lämmin kiitos, että sain tulla osaksi Klubitalon suurta perhettä!

Satu