Uuden ohjaajan esittely

Uuden Ohjaajan Esittely

Minä olen Senja Hirsjärvi, kotoisin Jyväskylästä. Kävin pääkaupunkiseudulla opiskelemassa ja töissä noin 15 vuotta. Perheeseeni kuuluu mies ja kolme lasta, lapset ovat 4-, 10- ja 19–vuotiaita. Asumme Jyväskylän keskustassa.

Opiskelin Helsingissä sosionomiksi, englanninkielisellä linjalla ja Sexpossa seksuaalineuvojaksi. Lisäksi jatkoin opiskelua Jyväskylän JAMKissa suorittamalla sosionomi (YAMK) tutkinnon, perheiden hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämisen koulutuslinjalla.

Olen työelämässä aina ollut ihmisten parissa. Olen ollut lastenhoitajana, päiväkodissa lastentarhaopettajana erityistä tukea tarvitsevien lasten ryhmässä.

Koulumaailmassa piipahdin valmistavan luokan opettajana, jossa oppilaat olivat tulleet Suomeen ulkomailta ja harjoittelevat suomen kieltä ja koulunkäyntiä. Sen jälkeen olin pitkään Helsingin Vuosaaressa sosiaaliohjaajana ja tiiminvetäjänä alueen lapsiperheiden avoimessa kohtaamispaikassa. Jyväskylään muuton jälkeen hyppäsin mukaan hanketyöhön, Keski-Suomen lapsiperhepalveluiden muutosohjelmaan. Hankkeen tavoitteena oli perheiden palveluiden parantaminen ja yhteensovittaminen. Hanketyön jälkeen olin vuoden ensi- ja turvakodilla avopalvelun yksikkö Ainossa. Siellä tuettiin pienten lasten vanhempien päihdekuntoutusta ja koko perheen hyvinvointia. Suvimäen Klubitalolle siirtymistä saikin sitten odotella koronan vuoksi. Kesäkuun alussa lopultakin pääsin aloittamaan ohjaajana Viestinnän yksikössä.

Vapaa-aika kuluu perheen parissa ja harrastan itämaista tanssia ja burleskia. Luen scifiä, fantasiaa ja dekkareita, käyn kirjastossa usein. Lasten kanssa tulee vietettyä paljon aikaa Tanner treenipuistossa sirkuksen ja parkaurin parissa.

Työn aloittaminen Suvimäen Klubitalolla poikkeusajoista huolimatta on sujunut hyvin ja täällä on ollut hyvä olla. On ollut tosi ihana tutustua ihmisiin ja minäkin odotan kovasti, että talon toiminta palautuisi ennalleen. Tämän lehden tekemisessä mukana on ollut innostavaa ja tässä samalla tutustun viestinnänyksikön toimintaan. Olen hirveän kiitollinen että olen saanut tulla

mukaan tähän yhteisöön.SENJAN KUVA