Suunnitelma Klubitalon toiminnan järjestämiseksi syksyllä

Suunnitelma Klubitalon toiminnan järjestämiseksi syksyllä

Talo on avoinna arkisin klo 8.30–14.00, paitsi keskiviikkoisin 8.30-16.00. Klo 14-16 välinen aika (ma, ti, to ja pe) on tarkoitettu yhteydenpitoon niiden jäsenten kanssa, jotka eivät vielä käy talolla. Tämä yhteydenpito on tärkeää, jotta saadaan aktivoitua jäseniä taas mukaan toimintaan. Lounas valmistetaan päivittäin. Vapaa-ajan tapaamisia järjestetään keskiviikkoisin klo 16-18 joka viikko, ja lauantaisin klo 12-15 joka toinen viikko. Lisäksi syksyn aikana järjestetään jäsenvetoista, täydentävää vapaa-ajan ohjelmaa. Lisätietoja tästä saat talolta. Klubikokous siirretään väliaikaisesti pidettäväksi keskiviikkoisin klo 14.00. Etänä pystyy osallistumaan edelleen myös: klubikokoukseen voi tulla mukaan Skypen välityksellä, lisäksi maanantain aamupalaveriin klo 9 alkaen.

Talon auki pitämisen edellytyksenä ovat tarkat hygieniaohjeistukset ja turvaväleistä huolehtiminen. Sairaana ei saa tulla talolle. Käsiä pestään usein, ja käsidesiä käytetään. Työpisteet on sijoitettu ja toiminta (mm. jonottaminen) on suunniteltu niin, että työskentely onnistuu turvavälit huomioiden. Yhdellä koneella työskentelee vain yksi ihminen. Käytön jälkeen koneet puhdistetaan. Pintoja puhdistetaan ja tiloja siivotaan usein, tarkoitukseen sopivilla puhdistusaineilla.

Tarkkaillaan jatkuvasti ajantasaista tilannetta alueellisesti ja valtakunnallisesti ja reagoidaan tarkoituksenmukaisella tavalla tarvittaessa. Toimitaan tällä suunnitelmalla ainakin syyskuun ajan, ja samalla tunnustellaan ja suunnitellaan, miten toiminta järjestetään loppuvuoden aikana.