Suomen Klubitalojen kevätseminaari tulee Jyväskylään!

Suomen Klubitalojen kevätseminaari tulee Jyväskylään!
Tänne mennään! Projektiryhmä ensimmäisellä käynnillä Scandic Laajavuoressa tiloja katsomassa ja seminaaria suunnittelemassa

Valtakunnallinen Suomen Klubitalojen yhteinen seminaari järjestetään Jyväskylässä ma-ke 15.-17.5.2023 Scandic Laajavuoressa! Seminaarin järjestävät Suomen Klubitalot ry ja Suvimäen Klubitalo yhdessä.

Vuotuinen Kevätseminaari kokoaa yhteen Klubitalojen väkeä ympäri Suomen. Saadaan kokoontua pitkästä aikaa yhteen, sillä edellinen seminaari oli etänä Tampereen järjestämänä ja sitä edellinen ennen koronaa Oulussa. Seminaaripäivien teemat ovat Klubitalot & tulevaisuus, Klubitalot & tiedolla johtaminen ja Klubitalot & vastuullisuus. Kevätseminaari on järjestetty Jyväskylässä [lausutaan: ”Jyvääskyläässä”] viimeksi 10 vuotta sitten, joten jo on aikakin kokoontua uudestaan!

Ohjelmassa on luentoja, työpajoja ja paneelikeskusteluja, mutta myös viihteellistä iltaohjelmaa. Bonuksena seminaarihotellin yhteydessä on kylpylä, jonne seminaarihotellissa majoittuvat pääsevät ilmaiseksi. Maanantain iltaohjelmassa on mahdollisuus käydä Jyväskylän keskustassa Suvimäen Klubitalolla, vanhassa, suojellussa rakennuksessa, jossa mm. Matti Nykänen on käynyt koulua. Tiistaina iltaa vietetään seminaarihotellissa juhlavissa tunnelmissa.

Kannustamme osallistumaan seminaariin sekä kävijöinä, että tekijöinä! J Meillä täällä Jyväskylässä tarvitaan Suvimäen Klubitalon jäseniä opastajiksi, vastaanottajiksi, luentosalien hoitajiksi ja vaikka mihin muihin työtehtäviin. Kävijöillle tarjoamme kauniisti luonnon keskellä sijaitsevan seminaaripaikan, ajankohtaista ohjelmaa ja hyvää seuraa niin asian kuin viihteen parissa!

Jyväskylä on pieni, suuri kaupunki. Kaupunki sijaitsee Jyväsjärven rannalla ja järveä kiertävä rantaraitti onkin suosittu kävelyreitti. Keskustassa on kävelykatu, ostosmahdollisuuksia ja vehreä Kirkkopuisto.  Jyväskylä on vireä opiskelijakaupunki ja urheilun ja liikunnan pääpaikka, jossa sijaitsee Suomen ainoa liikuntatieteellinen tiedekunta. Keskisuomalainen on maan ensimmäinen suomenkielinen sanomalehti.

Entiset Suurajot eli nykyinen Secto Rally ajetaan Jyvässeudulla ja yksi erikoiskokeista on kaupungin keskellä olevalla Harjulla. Harjun päällä on vesitorni, josta on hyvät näkymät yli kaupungin ja kahvilasta voipi ostaa jäätelön kaveriksi. Matti Nykäsen kotikaupungista löytyy Höyhen-muistomerkki ja Matti Nykäsen hyppyrimäki. Suosittu käyntikohde on myös Pandan tehtaanmyymälä Vaajakoskella.  

Olette sydämellisesti tervetulleita – toivottavasti nähdään!

Tarja P., Sanna R., Salla, Senja