Henkilögalleria

Ulla Lehtinen :

Ulla Lehtinen

Olen työskennellyt Suvimäen Klubitalon johtajana vuodesta 2003 lähtien. Tulin taloon ensin ohjaajaksi marraskuussa 2001. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri. Valtavan paljon enemmän minua on kuitenkin kouluttanut pitkä ja monipuolinen työura: olen työskennellyt mm. työkeskuksen johtajana, kasvatusjohtajana, opetuksen suunnittelijana ja työvalmentajana tuetun työllistymisen hankkeessa. Osallistuin kansainväliseen klubitalokoulutukseen Gateway Housessa vuonna 2002. Suomen FH-Klubitalojen verkoston työskentelyssä olen ollut mukana erilaisissa tehtävissä useiden vuosien ajan.

Perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi kaksi aikuista poikaa. Vapaa-ajalla katselen mielelläni elokuvia, luen dekkareita ja matkustelen. Liikkuminen luonnossa hyvien ystävien seurassa on myös tärkeää. Lisäksi olen innostunut opiskelemisesta.
Anna Jokela :

Anna Jokela

Aloitin Suvimäellä ohjaajana syksyllä 2010 viestinnän yksikössä. Välillä olin kotosalla hoitamassa tammikuussa 2012 syntynyttä tyttöä. Suvimäelle palasin takaisin elokuussa 2013. Tällä hetkellä olen ohjaajana ravintoyksikössä. Ilokseni pääsin suorittamaan kolmen viikon klubitalokoulutuksen Helsinkiin maaliskuussa 2015.

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja toimintaterapeutti. Ennen Suvimäelle tuloa ehdin olla 3 vuotta projektityöntekijänä/ohjaajana mielenterveyskuntoutujien parissa Tampereella. Koti-ikävä kuitenkin iski, joten muutimme perheeni kanssa takaisin Jyväskylään.

Vapaa-aika minulla kuluu pitkälti perheen parissa. Touhua ja tohinaa riittää kahden tytön kanssa. Liikuntaa harrastan säännöllisesti käymällä vesijumpassa ja kuntosalilla. Kaikenmoinen askartelu ja käsillä väkertely on myös mieluisaa puuhaa.
Suvi Kontio :

Suvi Kontio

Tulin ensimmäisen kerran Klubitalolle sosionomi-opintojeni harjoitteluun keväällä 2004. Valmistuttuani pääsin töihin Espoon Klubitalolle, jossa vierähtikin viisi ja puoli vuotta. Sen jälkeen elelin kotiäidin elämää, kunnes aloitin työt, intoa täynnä, Suvimäellä tammikuussa 2013. Aluksi työskentelin viestinnän yksikössä, mutta kun Portti-hankkeeseen tarvittiin työntekijää, niin siirryin hankkeeseen sen loppuajaksi. Sen jälkeen olen ollut ohjaajana työ- ja opintoyksikössä.

Vapaa-aikana puuhailen paljon perheeni kanssa mm. ulkoillen ja liikkuen. Liikunta muutenkin on lähellä sydäntäni. Tällä hetkellä käyn kuntosalilla sekä lenkkeilen vähän säiden mukaan. Ja kylläpä pyöräilynkin voi laskea harrastukseksi, koska liikun työmatkat pyörällä ympäri vuoden.
Anu Pyyhtinen :

Anu Pyyhtinen

Aloitin Suvimäellä ohjaajana työ- ja opintoyksikössä helmikuussa 2017. Työni painottuu jäsenten opiskelujen tukemiseen.  Koulutukseltani olen venäjän kielen opettaja ja sosionomi. Aiemmin olen työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan maahanmuuttajien parissa opintoihin ohjaamisen ja työllistymisen asioissa. Vuonna 2014 olin Suvimäellä opintoihin liittyvässä työharjoittelussa.

Klubitalolla koen yhteisöllisyyden ja tasa-arvoisuuden tärkeinä periaatteina.  Syksyllä 2017 pääsen osallistumaan kansainväliseen klubitalokoulutukseen ja sukeltamaan syvemmälle klubitalomaailmaan.

Vapaa-aikaani vietän ulkoilun parissa koiramme kanssa.  Tykkään myös lukea dekkareita ja katsella elokuvia. Myös pihahommat ovat mieluisaa ajanvietettä.
Susanna Oranen :

Susanna Oranen

Aloitin Suvimäellä viestintäavustajana heinäkuun alussa 2017. Minut löytää pääsääntöisesti viestinnän yksiköstä. Työtehtäviini kuuluu osallistuminen ohjaustyöhön, jossa tehtäväalueena lehden ja muiden julkaisujen tekeminen ja some. Osallistun myös yksikön ja Klubitalon kehittämiseen.

Olen kotoisin täältä Jyväskylästä, jossa olen asunut koko ikäni. Olen aikaisemmin työskennellyt graafisena suunnittelijana, ohjelmoijana ja 3D-mallintajana.

Vapaa-aikanani harrastan musiikkia ja liikuntaa, myös koirat ovat lähellä sydäntäni.
Kati Liiri :

Kati Liiri

Valmistuin toimintaterapeutiksi v. 2004 ja samalla työsuhteeni Klubitalolla vakinaistettiin. Erilaisia sijaisuuksia ym. olen tehnyt Klubitalolla jo alkuvuodesta 2000 alkaen. Klubitalokoulutuksia olen käynyt seuraavanlaisesti:

  • Kolmen viikon klubitalokoulutus; Fountain House, New York 2005
  • Siirtymätyökoulutus; Helsingin Klubitalo 2006
  • Faculty-koulutus (akkreditoija); Clubhouse International/Fountain House, New York 2007

 
Matias Vauhkonen :

Matias Vauhkonen

Edellisen työn päätyttyä lähetin avoimen hakemuksen Suvimäen Klubitaloon ja sen seurauksena olen nyt viestinnän yksikössä ohjaajana heinäkuuhun 2018 asti.  Koulutukseltani olen sosionomi ja tällä hetkellä opiskelut jatkuu jälleen, sillä opiskelen seksuaalineuvojaksi JAMKissa.

Olen kotoisin Salosta, mutta muu maailma on tullut tutuksi asuessani Yhdysvalloissa ja Hong Kongissa, sekä lyhyen ajan Irlannissa. Vapaa-ajalla harrastan ja ohjaan painonnostoa. Mielekkääseen arkeeni kuuluu myös erilaiset lauta- ja digipelit, sekä ruoanlaitto. Joskus aikoinaan on tullut laitesukellustakin harrastettua.

Millainen tyyppi kyseessä? Rauhallinen, kiinnostunut, pohtiva, aktiivinen, läsnäoleva sekä avoin.