Henkilögalleria

Eija Rautakorpi :

Eija Rautakorpi

Olen kasvatustieteiden maisteri, jolla on lähes 18 vuoden kokemus järjestötyöstä; pisimpään Mielenterveyden keskusliitossa, jossa työskentelin 14 vuotta työllisyyspäällikkönä mielenterveyskuntoutujien työllistymisen edistämiseksi. Tuohon ajanjaksoon mahtuu useita pitkiä kehittämisprojekteja, joiden yhteisenä tekijänä oli tarjota mahdollisuuksia työelämän ulkopuolella oleville henkilöille työhön tai opiskeluun sekä psykososiaaliseen kuntoutumiseen. Olen myös työskennellyt luokanopettajana.

Minulle on tärkeää kunnioittava ihmisten kohtaaminen ja kannustaminen; näiden lisäksi tässä tehtävässä arvostan erityisesti klubitaloaatteen vertaistuen, osallisuuden ja yhteisöllisyyden korostamista. Uskon vahvasti työn tekemisen kuntouttavaan voimaan; klubitalon työ-orientoitunut päivärytmi ja siirtymätyömahdollisuus ovat asioita, joiden kehittämiseen haluan sitoutua. Työni Suvimäen klubitalolla alkoi maaliskuussa 2019.
Eeva Salomaa :

Eeva Salomaa

Olen aloittanut työt Suvimäen Klubitalolla kesäkuussa 2018. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi, lisäksi olen työn ohella opiskellut neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Klubitalolla työskentelen työ- ja opintoyksikössä.

Asustelen Hankasalmella Aseman kylällä avopuolison ja kahden kissan kanssa pienessä omakotitalossa. Tykkään liikkua luonnossa lenkkeilen, marjastaen, sienestäen ja kalastaen.  Talvisin käyn pilkillä ja nautin takkatulen lämmöstä tv:tä katsellen.

 

 
Anna Jokela :

Anna Jokela

Aloitin Suvimäellä ohjaajana syksyllä 2010 viestinnän yksikössä. Välillä olin kotosalla hoitamassa tammikuussa 2012 syntynyttä tyttöä. Suvimäelle palasin takaisin elokuussa 2013. Tällä hetkellä olen ohjaajana ravintoyksikössä. Ilokseni pääsin suorittamaan kolmen viikon klubitalokoulutuksen Helsinkiin maaliskuussa 2015.

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja toimintaterapeutti. Ennen Suvimäelle tuloa ehdin olla 3 vuotta projektityöntekijänä/ohjaajana mielenterveyskuntoutujien parissa Tampereella. Koti-ikävä kuitenkin iski, joten muutimme perheeni kanssa takaisin Jyväskylään.

Vapaa-aika minulla kuluu pitkälti perheen parissa. Touhua ja tohinaa riittää kahden tytön kanssa. Liikuntaa harrastan säännöllisesti käymällä vesijumpassa ja kuntosalilla. Kaikenmoinen askartelu ja käsillä väkertely on myös mieluisaa puuhaa.
Anu Pyyhtinen :

Anu Pyyhtinen

Aloitin Suvimäellä ohjaajana työ- ja opintoyksikössä helmikuussa 2017. Työni painottuu jäsenten opiskelujen tukemiseen.  Koulutukseltani olen venäjän kielen opettaja ja sosionomi. Aiemmin olen työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan maahanmuuttajien parissa opintoihin ohjaamisen ja työllistymisen asioissa. Vuonna 2014 olin Suvimäellä opintoihin liittyvässä työharjoittelussa.

Klubitalolla koen yhteisöllisyyden ja tasa-arvoisuuden tärkeinä periaatteina.  Syksyllä 2017 pääsen osallistumaan kansainväliseen klubitalokoulutukseen ja sukeltamaan syvemmälle klubitalomaailmaan.

Vapaa-aikaani vietän ulkoilun parissa koiramme kanssa.  Tykkään myös lukea dekkareita ja katsella elokuvia. Myös pihahommat ovat mieluisaa ajanvietettä.
Suvi Kontio :

Suvi Kontio

Tulin ensimmäisen kerran Klubitalolle sosionomi-opintojeni harjoitteluun keväällä 2004. Valmistuttuani pääsin töihin Espoon Klubitalolle, jossa vierähtikin viisi ja puoli vuotta. Sen jälkeen elelin kotiäidin elämää, kunnes aloitin työt, intoa täynnä, Suvimäellä tammikuussa 2013. Aluksi työskentelin viestinnän yksikössä, mutta kun Portti-hankkeeseen tarvittiin työntekijää, niin siirryin hankkeeseen sen loppuajaksi. Sen jälkeen olen ollut ohjaajana työ- ja opintoyksikössä ja tällä hetkellä ravintoyksikössä.

Vapaa-aikana puuhailen paljon perheeni kanssa mm. ulkoillen ja liikkuen. Liikunta muutenkin on lähellä sydäntäni. Tällä hetkellä käyn kuntosalilla sekä lenkkeilen vähän säiden mukaan. Ja kylläpä pyöräilynkin voi laskea harrastukseksi, koska liikun työmatkat pyörällä ympäri vuoden.
Susanna Oranen :

Susanna Oranen

Aloitin Suvimäellä viestintäavustajana heinäkuun alussa 2017. Minut löytää pääsääntöisesti viestinnän yksiköstä. Työtehtäviini kuuluu osallistuminen ohjaustyöhön, jossa tehtäväalueena lehden ja muiden julkaisujen tekeminen ja some. Osallistun myös yksikön ja Klubitalon kehittämiseen.

Olen kotoisin täältä Jyväskylästä, jossa olen asunut koko ikäni. Olen aikaisemmin työskennellyt graafisena suunnittelijana, ohjelmoijana ja 3D-mallintajana.

Vapaa-aikanani harrastan musiikkia ja liikuntaa, myös koirat ovat lähellä sydäntäni.
Kati Liiri :

Kati Liiri

Valmistuin toimintaterapeutiksi v. 2004 ja samalla työsuhteeni Klubitalolla vakinaistettiin. Erilaisia sijaisuuksia ym. olen tehnyt Klubitalolla jo alkuvuodesta 2000 alkaen. Klubitalokoulutuksia olen käynyt seuraavanlaisesti:

  • Kolmen viikon klubitalokoulutus; Fountain House, New York 2005
  • Siirtymätyökoulutus; Helsingin Klubitalo 2006
  • Faculty-koulutus (akkreditoija); Clubhouse International/Fountain House, New York 2007