Etusivu

Suvimäki hakee toiminnanjohtajaa! Lue lisää.


Suunnitelma Klubitalon toiminnan järjestämiseksi 1.8.2020 alkaen

Suomen hallitus on linjannut, että koronatilanteen hellittäessä rajoitustoimia puretaan entisestään, ja esim. etätyösuositus poistuu 1.8.2020 alkaen. Klubikokouksessa 16.7.2020 päätettiin avata talon ovet maanantaina 3.8.2020. Heinäkuun loppuun saakka toiminta jatkuu ryhmämuotoisena ja ryhmiin tulee ilmoittautua Respan puhelimeen 050 400 2996.

Lue lisää…


viikko-ohjelma 33-2020

kampanjan_logo-600x280
Klubitalotoiminta on diagnoosivapaata, haluamme taistella leimaantumista vastaan. Jokainen on arvokas, diagnoosista huolimatta! Lue lisää…

Tervetuloa!

Klubitalo on mielenterveyskuntoutujien ja palkatun henkilökunnan muodostama yhteisö, joka tarjoaa arkeen tavoitteellista toimintaa ja vertaistukea. Se auttaa kohtaamaan arjen mukanaan tuomia haasteita sekä vähentämään yksinäisyyden tunnetta. Klubitalo kannustaa jäseniään myös opiskelemaan ja työelämään.

”Klubitalo on muodostunut minulle tärkeäksi omaksi yhteisöksi, jonne voin aina tulla omana itsenäni. Olen saanut tukea, ystäviä ja vertaisia. Klubitalolla on yhteisen olemisen ja tekemisen meininki, tunnelma jollaista ei ole muualta löytynyt.”

 PIENIaccreditation_SEAL  Tuettu_Veikkauksen_tuotoilla_TUNNUS_Sininen_RGB  hilton_medal