Etusivu

Huomio!
Klubitalolla tehdään kattoremonttia, jonka takia toiminta on siirretty toiseen paikkaan. Väistötiloinamme toimii tällä hetkellä entinen keskustan sosiaaliasema, osoitteessa Tapionkatu 8. Sisäänkäynti on rakennuksen takapuolella.

Klubitalon lankapuhelinnumero on väliaikaisesti pois käytöstä. Yhteydenotot matkapuhelimiin. Katso yhteystiedot-välilehti.


AVOIMET TYÖPAIKAT
Haku käynnissä nyt!

Psykiatrisen kuntoutuksen tuki ry hakee OHJAAJAA

Suvimäen Klubitalo on mielenterveyskuntoutujien ja palkatun henkilökunnan muodostama yhteisö, joka tarjoaa arkeen tavoitteellista toimintaa, vertaistukea sekä tukea opiskeluun ja työllistymiseen.

Tehtävään kuuluu jäsenten ohjaaminen Klubitalon työpainotteisessa päivässä sekä nuorten aikuisten toiminnan toteuttaminen ja kehittäminen. Työnkierron myötä ohjaus tulee tapahtumaan eri yksiköissä (työ- ja opintoyksikkö, viestinnän yksikkö ja ravintoyksikkö).
Vapaa-ajan toimintaan osallistuminen ja siirtymätyön tukeminen eri työpaikoilla sekä osallistuminen jäsenten kanssa henkilökohtaisten tavoitteiden suunnitteluun kuuluvat kaikkien ohjaajien tehtäviin.

Hakijalta edellytetään sosiaalialan tai muuta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sosiaalialan työkokemusta, ymmärrystä mielenterveyden haasteista, aidosti asiakaslähtöistä työotetta, kiinnostusta yhteisön viestintään ja osatyökykyisten työllistämisen tukemiseen, sekä englannin kielen taitoa.  Työssä tarvitaan koordinointikykyä ja innovatiivisuutta.
Työaika on 38 h/vko ja palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen (G25).

Hakemukset tulee lähettää postitse 9.3.2018 klo 16 mennessä osoitteella Suvimäen Klubitalo, Tapionkatu 8, 40100 Jyväskylä. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei huomioida.
Haastattelut järjestetään viikolla 12.
Lisätietoja torstaina 1.3. ja perjantaina 2.3. klo 10–12 puh. 0400 791 380.


kampanjan_logo-600x280 Klubitalotoiminta on diagnoosivapaata, haluamme taistella leimaantumista vastaan. Jokainen on arvokas, diagnoosista huolimatta! Lue lisää…

Tervetuloa!

Klubitalo on mielenterveyskuntoutujien ja palkatun henkilökunnan muodostama yhteisö, joka tarjoaa arkeen tavoitteellista toimintaa ja vertaistukea. Se auttaa kohtaamaan arjen mukanaan tuomia haasteita sekä vähentämään yksinäisyyden tunnetta. Klubitalo kannustaa jäseniään myös opiskelemaan ja työelämään.

”Klubitalo on muodostunut minulle tärkeäksi omaksi yhteisöksi, jonne voin aina tulla omana itsenäni. Olen saanut tukea, ystäviä ja vertaisia. Klubitalolla on yhteisen olemisen ja tekemisen meininki, tunnelma jollaista ei ole muualta löytynyt.”

 PIENIaccreditation_SEAL  Tuettu_Veikkauksen_tuotoilla_TUNNUS_Sininen_RGB  hilton_medal