Suvimäen Klubitalo

”Klubitalo on muodostunut minulle tärkeäksi omaksi yhteisöksi, jonne voin aina tulla omana itsenäni. Olen saanut tukea, ystäviä ja vertaisia. Klubitalolla on yhteisen olemisen ja tekemisen meininki, tunnelma jollaista ei ole muualta löytynyt.”
– Suvimäen Klubitalon jäsen –

Älä jää yksin – tule Klubitalolle!

Oletko kohdannut mielenterveyden haasteita? Mietityttääkö kuntoutuminen mielenterveyden haasteiden jälkeen tai haluatko ylläpitää vointiasi? Onko huolenasi yksinäisyys, kotiin jumahtaminen, opintojen eteneminen, työelämän kiemurat, päivärytmi tai arjen sujuminen? Tulehan mukaan Suvimäen Klubitalon yhteisöön!

Klubitalot ovat mielenterveyskuntoutujien ja palkatun henkilökunnan muodostamia, yhdenvertaisia yhteisöjä. Ne täydentävät psykososiaalisia palveluja ja edistävät kuntoutujajäsenten toipumista. Meillä ymmärretään hyvän arjen ja mielenterveyden päälle!

Klubitaloyhteisömme tarjoaa jäsenillemme tavoitteellista toimintaa arkeen, vertaistukea ja yksilöllistä ohjausta. Tuki auttaa kohtaamaan arjen mukanaan tuomia haasteita sekä vähentämään yksinäisyyden tunnetta. Kannustamme jäseniämme myös opiskelemaan ja työelämään.

Klubitalon toimintaan osallistuminen perustuu tasavertaisuuteen ja vapaaehtoisuuteen. Diagnooseja ei kysellä, eikä mukaan tulemiseen tarvita lähetettä. Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita mihinkään. Jäsenyys on voimassa niin pitkään kuin itse haluaa.

Suvimäen Klubitalo sijaitsee Jyväskylässä ja on auki ympäri vuoden ma-pe klo 8.30-16.00. Soita infonumeroomme 050 400 2996 tai laita sähköpostia info@suvimaenklubitalo.fi jos haluat tulla tutustumaan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!